Băiat din Ploiești lăsat fără telefon fix in fața blocului său

Băiat din Ploiești lăsat fără telefon fix in fața blocului său. Sfătuiţi copiii să nu stea cu bunurile de valoare la vedere, pentru că pot deveni victimele infractorilor.

Băiat din Ploiești lăsat fără telefon fix in fața blocului său

Băiat din Ploiești lăsat fără telefon fix in fața blocului său. Sfătuiţi copiii să nu stea cu bunurile de valoare la vedere, pentru că pot deveni victimele infractorilor. I s-a întâmplat acest lucru şi unui copil care stătea cu telefonul la vedere, chiar în faţa blocului în care locuia cu familia. Persoane necunoscute şi-au dat seama că este vulnerabil şi i-au smuls mobilul din mână. Tatăl său s-a dus glonţ la Poliţie.

Din verificări a reieșit faptul că tânărul s-a întâlnit cu alți doi minori care, profitând de un moment de neatenție al acestuia, ar fi sustras telefonul mobil din buzunarul gecii.

În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un minor în vârstă de 13 ani, care a fost însoțit de un alt minor în vârstă de 11 ani, ambii din municipiul Ploiești, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de câte 200 de lei.

Telefonul mobil a fost recuperat de polițiști și predat persoanei care a reclamat sustragerea lui.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Scumpirile reprezintă o criză indusă? /VIDEO

Ea este ploieșteanca care a devenit îngerul păzitor al refugiaților /VIDEO