Ploieșteancă dispărută găsită decedată într-un loc straniu

Ploieșteancă dată dispărută, găsită moartă într-un loc ciudat. Vă reamintim că poliția a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie a.c., despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeași dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploiești.

Ploieșteancă dispărută găsită decedată într-un loc straniu

Ploieșteancă dată dispărută, găsită moartă într-un loc ciudat. Vă reamintim că poliția a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie a.c., despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeași dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploiești.

În baza sesizării au fost demarate activități de căutare specifice, de către polițiștii municipiului Ploiești, dar și de unitățile abilitate în acest sens.

În cursul zilei trecute, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că în interiorul unei clădiri dezafectate a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este femeia plecată voluntar la data de 12 martie a.c..

Din primele verificări, pe corpul acesteia nu au fost observate urme vizibile de violență, fiind transportată la Serviciul de Medicină Legală Ploiești în vederea efectuării necropsiei.

Cerecetările vor fi continuate de către polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Băiat din Ploiești lăsat fără telefon fix in fața blocului său

Ea este ploieșteanca care a devenit îngerul păzitor al refugiaților /VIDEO