Minor surprins cu pistol și cuțit asupra sa de către polițiștii ploieșteni

Minor cu pistol şi cuţit asupra lui, depistat de oamenii legii pe stradă. Astăzi, la sediul Secției nr.2 de Poliție Ploiești s-a prezentat un echipaj al Poliție Locale Ploiești, însoțit de un minor în vârstă de 15 ani.

Minor surprins cu pistol și cuțit asupra sa de către polițiștii ploieșteni

Minor cu pistol şi cuţit asupra lui, depistat de oamenii legii pe stradă. Astăzi, la sediul Secției nr.2 de Poliție Ploiești s-a prezentat un echipaj al Poliție Locale Ploiești, însoțit de un minor în vârstă de 15 ani. A fost depistat pe strada Găgeni, din municipiu, având asupra sa un pistol și un obiect tăietor-înțepător.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că pistolul pe care minorul îl avea asupra sa era unul de tip Airsoft, fără muniție, care a fost confiscat de polițiști.

În cauză, față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Totodată, tatăl minorului a fost invitat la sediul unității de poliție, fiind de asemenea sancționat și acesta, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 100 de lei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Un camion încărcat cu produse frigorifice a intrat într-un garaj din Prahova

Prețul la gaze si electricitate se plafonează! Vezi de când!