Femeie moartă de beată prinsă la volanul unui autovehicul in Prahova

Femeie moartă de beată prinsă la volanul unui autovehicul in Prahova. În data de 18/03/2022, în jurul orei 02:00, în timp ce polițiștii ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1A, în raza orașului Vălenii de Munte au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femeie.

Femeie moartă de beată prinsă la volanul unui autovehicul in Prahova

Femeie moartă de beată prinsă la volanul unui autovehicul in Prahova. În data de 18/03/2022, în jurul orei 02:00, în timp ce polițiștii ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 1A, în raza orașului Vălenii de Munte au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 de ani, domiciliată în comuna Măneciu.

Întrucât femeiea emana halenă alcoolică, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Cine este cel care a produs viralul accident din centrul Ploieștiului?!

Accident grav în Ploiești surprins pe camerele de supraveghere /VIDEO