Adolescentă din Prahova dată în căutare de către familie și poliție

Adolescentă din Prahova dată în căutare de către familie și poliție. La data de 23 martie  a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați.

Adolescentă din Prahova dată în căutare de către familie și poliție

Adolescentă din Prahova dată în căutare de către familie și poliție. La data de 23 martie  a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, sora sa, CHIRICĂ FLORENTINA DENISA, în vârstă de 14 ani, domiciliată în comuna Ariceștii Rahtivani a plecat în mod voluntar de la domiciliu în jurul orei 21:00, fără a se mai întoarce.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,50 m, greutate aproximativ 50 de kg, constituție atletică, păr lung, brunet, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de iarnă cu glugă, un hanorac roz, pantaloni sport albi, prevăzuți cu dungi laterale roz și încălțăminte sport, gri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

PLOIESTI TV transmite LIVE PROMETHEUS FIGHTING PROMOTION

CAS Prahova anunță că nu se mai prelungește valabilitatea unor documente