Mamă alături de fiul ei au dispărut de la domiciliul acestora din Prahova

Mamă alături de fiul ei au dispărut de la domiciliul acestora din Prahova. La data de 27 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Apostolache au fost sesizați.

Mamă alături de fiul ei au dispărut de la domiciliul acestora din Prahova

Mamă alături de fiul ei au dispărut de la domiciliul acestora din Prahova. La data de 27 martie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Apostolache au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, soția sa, DOROBĂȚ ELENA ADINA, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în comuna Salcia, a plecat în mod voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor DOROBĂȚ ANDREI DANIEL, în vârstă de 9 ani, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 17:00, fără a se mai întoarce.

Semnalmente DOROBĂȚ ELENA ADINA: înălțime aproximativ 1,67 m, greutate aproximativ 60 de kg, constituție atletică, păr lung, roșcat, față ovală, ochi căprui, prezentând o aluniță pe partea dreaptă a nasului.

Semnalmente DOROBĂȚ ANDREI DANIEL: înălțime aproximativ 1,20 m, 35 kg, față rotundă, păr blond, ochi căprui, fără semne particulare.

Există indicii ca la momentul plecării femeia să fi fost îmbrăcată cu geacă neagră, pantaloni tip jeans și ghete negre, iar minorul, o geacă de fâș albastră, pantaloni tip jeans, purtând încălțăminte sport albă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea celor doi sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Discuții cu ministrul Sănătății pe tema Spitalului Municipal Ploiești

Actorul Radu Gheorghe, ”Ucenicul vrăjitor” al Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiești