Șofer sub influența alcoolului implicat într-un accident la Bărcănești

Șofer beat, implicat în accident rutier la Bărcăneşti. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Șofer sub influența alcoolului implicat într-un accident la Bărcănești

Șofer beat, implicat în accident rutier la Bărcăneşti. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că, pe D.N.1 pe raza comunei Bărcănești, sat Românești a avut loc un accident rutier între două autoturisme conduse de un bărbat în vârstă de 67 de ani și o femeie în vârstă de 37 de ani, soldat cu pagube materiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma accidentului nefiind înregistrate victime.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, aparatul a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului în vârstă de 67 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Atenţie părinţi! Kinder cu Salmonella în magazine, inclusiv în Prahova

Accident rutier mortal în municipiul Câmpina. Un adolescent a fost ucis