Proiectul adoptă un copac a încheiat sezonul de plantare

Adoptă un Copac, programul de împădurire al ONG-ului Viitor Plus, a încheiat cu succes încă un sezon de activitate si vă invită sa diseminați rezultatele de plantare din teren.

Proiectul adoptă un copac a incheiat sezonul de plantare

Adopta un Copac, programul de impadurire al ONG-ului Viitor Plus, a incheiat cu succes inca un sezon de activitate si va invita sa diseminati rezultatele de plantare din teren.

In perioada februarie-aprilie, Adoptă un Copac a organizat acțiuni de plantare cu scopul de a reabilita prin împădurire terenuri deșertificate și degradate din sudul tarii. Astfel, cu sprijinul și implicarea partenerilor corporate, insitituțiilor si tuturor participanților din cadrul acțiunilor de plantare, de pe teren si de la distanța, Adoptă un Copac a atins in sezonul de plantare din aceasta primavară urmatoarele rezultate:

  • 177.000 puieți forestieri plantați;
  • 5.200 voluntari implicați, dintre care 3.500 elevi;
  • 21.2 hectare de paduri noi;
  • 9 administrații locale partenere;
  • peste 20 sponsori ai pădurilor;
  • 118 instituții publice si private de invățământ;

Din 2007, sub umbrela #ViitorPlus, au fost plantate 152.2 hectare de perdele forestiere si păduri adiționale, implicând peste 20.100 voluntari, in 18 comunități rurale din sudul țării, afectate de efectele schimbărilor climatice

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Imagini cutremurătoare de la accidentul mortal din Bordenii Mici/ VIDEO

Un bărbat este în stare gravă după ce a căzut peste el un copac