ANPC a efectuat numeroase controale in piețele agroalimentare din Prahova

ANPC a efectuat numeroase controale in piețele agroalimentare din Prahova. Acțiunile de control se înscriu in planul de măsuri pe care ANPC il desfașoară in mod frecvent.

ANPC a efectuat numeroase controale in piețele agroalimentare din Prahova

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova au efectuat in această perioadă controale tematice in piețele agroalimentare și in magazinele alimentare în care se comercializează produse din carne de miel și alte produse specifice sărbătorilor pascale. Comisarii au verificat 35 operatori economici și au aplicat amenzi in valoare totală de  405.000 lei.

Actiunile au vizat:

-comercializarea carnii, in special carnea de miel

-comercializarea oualelor

-comercializarea vospselei de oua

-comercializarea produselor de patiserie si cofetărie

-comercializarea vinului

Acțiunile de control se înscriu in planul de măsuri pe care ANPC il desfașoară in mod frecvent pentru a venii in sprijinul consumatorilor finali, in speță cetățenii.

“Acțiunile noastre din aceasta perioadă nu vor fi singulare. Scopul nostru este acela de a proteja consumatorii/cetățenii comunității noastre impotriva incălcării prevederilor legale privind protecția consumatorilor. Trebuie să ne aplecam cu și mai mare atenție in acesta perioadă, astfel încât gradul de satisfacție al cetățenilor, din punct de vedere al protectiei consumatorului, să fie la standardele maximale” a declarat Ion Iordăchescu comisarul șef al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia. 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Penitenciarul de femei Ploiești - Târgușorul Nou a demarat o nouă operațiune

Maestrul Ovidiu Bălan revine pe scena Filarmonicii ploieștene