Ploieștiul…uitat în anul 1998. Acuzații grave ale unui consilier local

Ploieștiul…uitat în anul 1998. Acuzații grave ale unui consilier local

Ploieștiul…uitat în anul 1998. Acuzații grave ale unui consilier local

Consilierul municipal Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan, a criticat dur, în cadrul unei conferințe de presă,  modul în care autoritățile locale tratează modul în care ar trebui să fie actualizat Planul Urbanisti General al Ploieștiului.  Potrivit reprezentantului legislativului ploieșteant, în prezent se executivul lucrează pe PUG-ul realizat în anul 1999.

“Ședința trebuia să înceapă la 11.30 și avea ca scop prezentarea etapei a III-a a PUG, cea mai importantă. A început mult mai târziu, din observațiile mele păreau mai preocupați să dea presa afară. Ieri am fost revoltat, azi sunt dezamăgit. Am solicitat să mi se pună la dispoziție toată documentația, dar nu pot prezenta decât o poză făcută pe ascuns. Doamna arhitect trebuie să înțeleagă faptul că e funcționar public și că lucrează în slujba ploieștenilor. Evenimentele petrecute au dus în derizoriu această ședință. Nu am primit decât PUG-ul Ploieștiului din 1999”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul Alexandru Ștefan.

Totodată, acesta a susținut că  regulamentul local de Urbanism care stabilește regimul de înălțime este din anul 1998.

”Planul Urbanistic este important, dar mult mai important este regulamentul local de Urbanism. Acesta reglementează anumite situații, astfel încât, chiar dacă avem un plan urbanistic făcut foarte corect, nu permitem elborarea de PUZ-uri care să schimbe Planul Urbanistic General. Acest lucru se face printr-un regulament care spune ce regim de înălțime are zona respectivă. Avem un regulament de urbanist, dar este din 1998”, a mai susținut consilierul local Alexandru Ștefan.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Care sunt dezvăluirile unui consilier local legate de incidentul Halelor Centrale

O femeie din Câmpina este de negăsit! Anunțați poliția dacă o vedeți