Au loc pregătiri intense pentru petrecerea de 1 mai la Bucov

Au loc pregătiri intense pentru petrecerea de 1 mai la Bucov.

Au loc pregătiri intense pentru petrecerea de 1 mai la Bucov

Chiar dacă vremea este capricioasă, există șanse ca week-end-ul de 1 Mai să fie însorit și călduroas. Adică perfect pentru un picnic în natură, sau o plimbare prin pădure. Conducerea Parcului Constantin Stere de la Bucov a mobilizat întreg personalul pentru ultimele retușuri. Aleile trebuie să fie curate, iarba tunsă și locurile de joacă în stare bună de funcționare.

Se preconizează temperaturi ridicate și soare în week-end-ul de 1 Mai. Așa că mulți prahoveni se gândesc deja la o evadare în natură. Pentru cei mai mulți, Parcul Constantin Stere de la Bucov este alegerea perfectă. Așa că, pentru a primi cum se cuvine oaspeții, reprezentanții parcului dau zor în aceste zile cu ultimele pregătiri.  Se vopsește, se cosește și se repară tot ce s-a deteriorat peste iarnă.

Angajații grădinii zoologice vor fi  și ei la datorie. Iar copii au ce vedea. De la urși, lei, sau jaguari și până la cei mai noi locatari, pui de Falabella sau de muflon. Cei care vor să ajungă în parcul de la Bucov, TCE va intensifica cursele traseului 40B care ajunge aici.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Cristian Popescu Piedone a fost reținut de către DNA pe aeroportul Otopeni

DGASPC Prahova este în căutarea unor asistenți personali profesioniști