Ia-ți ce iubești și-o să adori ce primești la AFI Ploiești!

Ia-ți ce iubești și-o să adori ce primești la AFI Ploiești!

Ia-ți ce iubești și-o să adori ce primești la AFI Ploiești!

Ia-ți ce iubești și-o să adori ce primești la AFI Ploiești!

Zile cu soare și premii săptămânale

În perioada 2 mai – 26 iunie 2022, cumpărăturile în valoare de minimum 250 de lei pe un singur bon aduc săptămânal norocoșilor, prin tragere la sorți, unul dintre cele 3 AFI Gift Carduri, fiecare în valoare de 250 de lei. Extragerile vor avea loc in fiecare zi de luni pentru înscrierile din săptămâna anterioară. Descoperă mai multe detalii pe: www.afi-ploiesti.ro.

De ce AFI Gift Card?

… pentru că știu ei mai bine ce își doresc. AFI Gift Card este opțiunea perfectă de cadou, indiferent de ocazie. Îl poți încărca cu orice sumă dorești (între 50 și 10.000 lei), pentru ca persoana căreia i-l oferi să își aleagă singură produsele preferate, fie că este vorba de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru noul sezon, decorațiuni pentru casă, produse de beauty sau de ce nu, un răsfăț dulce sau un buchet de flori. Ploieștenii pot alege dintre cele peste 30 de brand-uri incluse în program.

Printre partenerii care se regăsesc în programul AFI Gift Card se numără: Be in time, Cărturești, CCC, Cropp, Cupio, Douglas, Ecoclean, Kenvelo, L’atelier des fleurs, cofetăria Le Bon Bon, Lee Cooper, Magazin Certificat LEGO, Musette, My Geisha, Optiblu, Orange, Pandora, Parfois, Pupa Milano, Reserved, Samsung, Sevda, Sinsay, Splend’or, SMYK all for kids, Suvari, Ted’s Coffee Shop, Teilor, IQ BOX Vodafone, Timeout, US Polo, Yves Rocher, Xpert Beauty. Găsește mai multe informații aici: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Noutăți de primăvară

Cine nu a vizitat încă Muzeul Simțurilor de la AFI Ploiești, trebuie neapărat să exploreze toate încăperile inedite în care poți sta pe un pat din cuie fără să te înțepi sau poți descoperi iluzii optice care te vor intriga, totul într-o experiență completă de neratat. Muzeul este deschis, la parter, în zona intrării Iris, până pe 15 iunie, de luni până vineri, în intervalul 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul 10:00 – 20:00. 

Colecțiile primăvară-vară 2022 din noul magazin RESERVED din AFI Ploiești nu trebuie ratate. Culori, forme, materiale vaporoase și diversitate, tot ce ai nevoie pentru garderoba din noul sezon.

Bucură-te de Ziua Copilului la AFI Ploiești

Retrăiește bucuria copilăriei, pe 1 iunie, la AFI Ploiești! Arteliere, teatru pentru copii, întâlnire și fotografii cu personajele favorite din povești, face painting, intrarea gratuită la extraordinarul Muzeul al Simțurilor și multe alte surprize care vor face și mai specială Ziua Copilului. Da, suntem de acord, abia așteptăm explozia de bucurie, râsetele și lumea magică a poveștilor care se vor desfășura pe culoarele mall-ului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Un nou parc în Ploiești sau teren de sport pentru copiii orfani, viitoarele proiecte ce vor deveni realitate cu sprijinul Ploiești Shopping City

O școală din Ploiești, pentru copiii cu nevoi speciale, stă închisă de aproape doi ani