Află cine sunt tinerii suspectați pentru spargerea geamului unui tramvai din Ploiești

Află cine sunt tinerii suspectați pentru spargerea geamului unui tranvai din Ploiești 

Află cine sunt tinerii suspectați pentru spargerea geamului unui tranvai din Ploiești

Incidentul s-a produs sâmbătă seară, în zona Complexului Mic din Ploiești, când mai mulți tineri au aruncat cu pietre într-un tramvai care circula pe traseul 102.

Potrivit IPJ Prahova, în data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii Secţiei nr.2 de poliţie Ploieşti au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce conducea tramvaiul pe Șoseaua Nordului, din direcția străzii Găgeni către Bulevardul Republicii, mai mulți tineri au spart unul din geamurile tramvaiului.

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate au reușit identificare și depistarea persoanelor bănuite ca fiind vorba de trei tineri, cu vârstele cuprinse între 15 și 16 ani, toți din municipiul Ploiești.

Cei trei minori au fost conduși la sediul unității de poliție, în prezența reprezentanților legali ai acestora, care ulterior au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii 61/1991, pentru nesupraveghere.

În urma incidentului au fost înștiințați reprezentanții TCE Ploiești, urmând ca aceștia să comunice polițiștilor valoarea prejudiciului cauzat”, a precizat IPJ Prahova.

În cauză, potrivit IPJ Prahova, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Trafic restrictionat pe A2, Bucureşti-Constanţa

Zile de coșmar pentru șoferii prahoveni

Sursa observatorulph.ro