Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru furt calificat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru furt calificat.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru furt calificat

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fap, la data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în calitate de administrator al unei societăți de colectare a deșeurilor feroase din municipiul Câmpina, despre faptul că i-ar fi fost sustrase din depozitul societății, mai multe bunuri.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că au fost sustrase două elemente din cupru, precum și cabluri electrice din același aliaj, dar și mai multe scule electrice, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 5.500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Câmpina.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preentive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 19 ani, reținut de polițiștii orașului Comarnic

Un bărbat beat şi cu permisul reţinut, autorul unei cascadorii ce putea să-i curme viaţa