Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani,nouă persoane, evacuate.

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani

Nouă persoane au fost nevoite să iasă de urgenţă dintr-un bloc din municipiul Botoşani, care a fost afectat de un incendiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Potrivit acestora, incendiul a avut loc într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de pe Aleea Călugăreni în care se aflau cele două fiice ale proprietarului, de 18 ani şi, respectiv, 11 ani. Cea mai mică dintre ele a observat fumul şi a sunat la 112, după care au ieşit din apartament.

"La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau cu flacără bunurile din interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă. Un fum dens ieşea atât pe geamul apartamentului, cât şi pe casa scării. Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a acţionat pentru evacuarea persoanelor de la etajele superioare, dar şi pentru aerisirea spaţiului. În total, au fost evacuate de către pompieri patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie. Alţi cinci locatari s-au autoevacuat. Incendiul este lichidat", au transmis reprezentanţii ISU.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

O nouă ambulantă pentru transportarea nou născuților în stare critică este în dotarea pompierilor

Viaţa revine la normal. Nunţi fără restricţii /VIDEO

Sursa agerpres.ro