Reținut de polițiștii prahoveni, pentru infracțiuni la regimul rutier

Reținut de polițiștii prahoveni, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Reținut de polițiștii prahoveni, pentru infracțiuni la regimul rutier


La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, pentru săvârșirea a două infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fot sesizați despre faptul că pe DJ 102 K, pe raza orașului Urlați se află un autoturism răsturnat pe partea carosabilă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, în persoana unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din orașul Urlați, care nu a suferit vătămări corporale.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Ba mai mult, cu ocazia verificării bazelor de date a reieșit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere REȚINUT.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Urlați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani

Un incendiu de proporții în Poienarii Burchii astăzi la ora prânzului