Polițistul felicitat de mii de români

Polițistul felicitat de mii de români.

Polițistul felicitat de mii de români

El este polițistul felicitat de mii de români după ce a imobilizat un șofer recalcitrant în București. Andrei este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina.

După o altercație în trafic, un conducător auto a părăsit locul accidentului și în momentul opririi acestuia de către colegii de la Secția 20 Poliție din cadrul DGPMB a devenit agresiv și recalcitrant și nu a vrut să se legitimeze. Acesta a fost oprit de un polițist care a acționat imediat, șoferul fiind scos din mașină și imobilizat. Polițistul, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Câmpina a fost felicitat de mii de români.

Imaginile cu polițistul care l-a scos din mașină și l-a imobilizat pe șoferul recalcitrant, care nu a vrut să se legitimeze, au fost publicate, pe pagina de Facebook, a Sindicatului Polițiștilor – Sidepol București. Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică și identitatea polițistului.

Polițistul este Andrei, în vârstă de 26 de ani și este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina, promoția 2018.

Mii de români l-au felicitat, ulterior, pe Andrei, apreciind modul de intervenție al acestuia în momentul în care conducătorul auto a refuzat legitimarea.

Felicitări, Andrei! Hai că ușor, ușor, cu exemple ca al tău, poate mai curățăm șoselele de parameci! Dragi polițiști, curaj! Poate ar fi timpul ca și legislația tâmpă a țării să vă permită să acționați în forță, acolo unde este cazul, fără ca tot voi să dați cu subsemnatul în zeci de ițe birocratice înnodate. Aviz politicienilor”, a scris unul dintre internauți pe pagina de Facebook a MAI.

Felicitări, așa trebuie să fie orice polițist din România. Fără frică” sau „Felicitări.Generația tânără, demnă și determinată a României în care ne punem mari speranțe pentru modul în care își desfășoară activitatea”, sunt doar alte două mesaje transmise pe pagina de Facebook a MAI.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI: 

Șofer la un pas de comă alcoolică, în localitatea Valea Călugărească

Trenul regal ajunge în Ploieşti! /VIDEO

Sursa observatorulph.ro