SGU extinde sistemul de irigare programată din Ploiești

SGU extinde sistemul de irigare programată din Ploiești.

SGU extinde sistemul de irigare programată din Ploiești

Societatea Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, societate aflată în subordinea Consiliului Local, a anunțat extinderea sistemului de irigare programată, pe Bulevardul Republicii, în zona tronsoanelor sens giratoriu Catedrală – intersecție Nord.

SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești a anunțat că a decis extinderea sistemului de irigare programată, „prin refacerea și îmbunătățirea tronsoanelor sens giratoriu Catedrală – intersecție Nord, segmente care asigură întreținerea vegetației din zona scuarelor dintre cele două benzi de circulație”.

„Aceasta reprezintă rezultatul eforturilor SGU Ploiești SRL, în scopul îmbunătățirii serviciilor prestate în interes public și, în același timp, o preocupare permanentă a conducerii și a personalului societății în sensul protejării investițiilor alocate materialului verde.

În același timp, precizăm faptul că, în funcție de posibilitatea alocării resurselor financiare necesare îmbunătățirii acestor sisteme, vom continua procesul de implementare a lor și în alte zone verzi ale municipiului”, a precizat SGU.

Reamintim faptul că primul sistem de irigare subteran din Ploiești a fost implementat de către Administrației Domeniului Public și Privat (ADPP) pe Bulevardul Independenței, la acea dată scopul fiind de salvare a castanilor.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Polițistul felicitat de mii de români

Șofer la un pas de comă alcoolică, în localitatea Valea Călugărească

Sursa observatorulph.ro