Ajutoarele de la Uniunea Europeană vor ajunge la Ploiești

Ajutoarele de la Uniunea Europeană vor ajunge la Ploiești.

Ajutoarele de la Uniunea Europeană vor ajunge la Ploiești

Ajutoarele de la Uniunea Europeană vor ajunge la Ploiești. Ce conțin pachetele cu alimente.

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană vor ajunge, săptămâna aceasta, la Ploiești. Fiecare pachet, cu o greutate de 25 de kilograme, va conține doar produse alimentare, considerate de bază, dar și gem de fructe dietetic și compot de fructe.

Pe lista de beneficiari de ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană figurează persoanele cu venit minim garantat, dar și persoanele care primesc alocație pentru susținerea familie. În cazul în care nu toate pachetele sunt distribuite în prima etapă, pe lista suplimentară se regăsesc persoanele cu grad de handicap grav, precum și persoanele cu domiciliu improvizat.

Pachetele cu alimente ar urma să ajungă, joi, 12 mai. În total vor exista 2.247 de pachete cu alimente.

Programul de distribuire al pachetelor urmează să fie comunicat de ASSC, după ce ajutoarele alimentare vor ajunge la Ploiești.

Cert este că fiecare beneficiar ar urma să primească un pachet cu o greutate de 25 de kilograme de alimente.

Astfel, fiecare pachet include făină albă de grâu (5 kg), mălai (4kg), paste făinoase (400g. – 2 pachete), ulei (4 litri), zahăr (2 kg), orez (4 kg), conservă carne de vită (300g. – 5 buc), conservă carne de porc (300g. – 3 buc), conservă pateu de ficat de porc (200g. – 5 buc), compot de fructe (720 ml. – 2 buc), gem de fructe (360g. -1 buc) și gem de fructe dietetic (360g. – 1 buc).

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

O mamă cere ajutor pentru a-şi găsi fiica dispărută

Un bărbat din Câmpina a fost depistat drogat la volan

Sursa observatorulph.ro