Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat pentru tâlhărie calificată

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat pentru tâlhărie calificată.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost arestat pentru tâlhărie calificată

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au identificat și depistat un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

În fapt, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Berceni, despre faptul că în timp ce se afla în zona de sud a municipiului Ploiești ar fi fost abordat de un bărbat care l-ar fi îmbrâncit și deposedat de o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, la scurt timp de către polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Bărcănești asupra căruia s-a găsit suma de 176 de lei, sumă sustrasă din buzunarul apelantului.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că evaluarea standardizată se va desfăşura în 329 de unităţi de învăţământ din ţară.

Elena Udrea face o ultimă încercare de a scăpa de condamnarea din dosarul Gala Bute