Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere!

Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere.

Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere

Vladimir Putin ar putea fi înlăturat de la putere pe 3 iunie.

Înalţii oficiali de securitate ai lui Vladimir Putin cred că războiul din Ucraina este „pierdut”, ceea ce face şansele unei lovituri de stat mai probabile, spune un analist de la Moscova.

Şansele ca dictatorul rus să declanşeze o lovitură nucleară scad  deoarece ofiţerii refuză să-i execute ordinul, declară jurnaistul Christo Grozev, care sugerează că Putin va pierde puterea.

El spune că este puţin probabil ca oficialii de conducere să se supună comenzilor lui Putin de a lansa arme nucleare. Majoritatea ofiţerilor cred că Putin nu mai fi la putere peste trei luni.

„Cred că elita informată din cadrul forţelor de securitate este cea care înţelege că războiul este pierdut”, a spus Grozev pentru Radio Liberty. El a spus că cercul apropiat al lui Putin înţelege că preşedintele va avea nevoie de o mobilizare totală în masă pentru a câştiga războiul, dar acest lucru ar provoca o „explozie socială” în Rusia.

Putin nu poate lansa un atac nuclear fără aprobarea ofiţerilor  Putin şi cercul său de apropiaţi fac  presiuni pentru utilizarea armelor nucleare sau chimice, a avertizat Grozev, pentru a nu mai irosi încă 10.000 de vieţi ale soldaţilor şi ofiţerilor ruşi”.

Află toate informațiile aici.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Firmă din Bucov amendată pentru încalcarea legii privind impactul depozitelor de deșeuri asupra mediului

Călin Hoinărescu, unul dintre cei mai cunoscuţi arhitecţi ploieşteni s-a stins din viaţă