Când vine cu adevărat vara în România?

Când vine cu adevărat vara în România?

Când vine cu adevărat vara în România?

Prognoza meteo 23 mai - 20 iunie. În prima săptămână a perioadei valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, însă, după 1 iunie, temperaturile vor crește și se vor situa în jurul normale pentru începutul verii.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 mai - 30 iunie

Vreme mai rece în Moldova, Dobrogea și la munte. Cel mai cald va fi în Oltenia, Banat, Crişana. Vor fi precipitații în vest, centru, nord și în zonele montane. 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, dar și ușor mai ridicate în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30 mai - 6 iunie 

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 - 13 iunie 

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în extremitatea sudică a țării, dar și ușor mai coborâte în nord.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud- vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui ușor excedent în nordul extrem al țării.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Cutremur destul de puternic în România,resimţit în mai multe oraşe

Programul Zilelor orașului Ploiești

Sursa antena3.ro