Probleme la AUDI? Se suspendă temporar producția modelelor A4, A5 și A8

Probleme la AUDI? Se suspendă temporar producția modelelor A4, A5 și A8

Probleme la AUDI? Se suspendă temporar producția modelelor A4, A5 și A8

Sunt printre cele mai căutate și implicit vândute modele ale grupului VAG, însă cei care doreau să le achiziționeze vor mai avea de așteptat. Criza lovește și în producătorul german, care momentant se pare că nu are soluții pentru a rezolva principala cauză – semiconductorii.

Gigantul auto din Ingolstadt (Germania) a luat această decizie ca urmare a problemelor apărute în lanțurile de aprovizionare, necazuri generate atât de războiul din Ucraina, cât și din cauza furnizorilor din Asia.

Aproape toți producătorii de autovehicule sunt afectați, iar Audi nu face excepție de la această situație și oprește temporar producția unor autovehicule importante din portofoliul său.

Nemții au luat decizia să suspende producția modelelor A4, A5 și A8 la uzina din Neckarsulm timp de patru zile (16-20 mai).

Activitatea în cadrul acestei fabrici nu va fi oprită în întregime. Din fericire pentru cei care au lansat comenzi, producția celorlalte două modele construite aici, A6 și A7, nu va fi afectată.

Producția va continua și pentru ”sportivele” R8 și e-Tron GT, care sunt construite la uzina „Boellinger Hoefe” din Heilbronn. Situația aprovizionării „rămâne volatilă, iar schimbările pe termen scurt sunt întotdeauna posibile”, a declarat un purtător de cuvânt Audi pentru AutoNews.

În același timp, constructorul german va prelungi programul de muncă de scurtă durată pentru angajații uzinelor din Neckarsulm și Ingolstadt. Această decizie va fi valabilă până în 31 mai.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Când vine cu adevărat vara în România?

Cutremur destul de puternic în România,resimţit în mai multe oraşe

Sursa icars.ro