SGU Ploiești face apel către părinți! Este inadmisibil/FOTO

Ploieștiul nu duce lipsă de persoane certate cu bunul simț  și asta se vede inclusiv in zonele centrale, unde eforturile reprezentanților sociețății SGU Ploiești, de a menține un oraș frumos, sunt în van pentru unii.

SGU Ploiești face apel către părinți! Este inadmisibil/FOTO

Așa se face că făntânile sunt vandalizate, iar zonele de relaxare, loc unde poti arunca gunoiul după bunul plac.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții SGU fac apel către ploieșteni:

„SGU Ploiești reamintește tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

Totodată, societatea noastră solicită părinților minorilor să supravegheze, mult mai atent, comportamentul acestora din urmă, în special în perimetrul esplanadei Casei Sindicatelor, pentru a preveni vandalizarea fântânilor prin aruncarea cu pietre în elementele componente ale acestora.

De asemenea, reamintim faptul că, este interzis scăldatul în lacul din Parcul Regele Mihai I al României și ne adresăm, din nou, părinților/turorilor minorilor în vederea prevenirii incidentelor neplăcute.

La acest capitol, menționăm faptul că, în cursul săptămânii trecute, personalul societății noastre a anunțat reprezentanții Poliției Locale pentru a interveni în acest sens.

În același timp, solicităm tuturor ploieștenilor să nu arunce gunoiul pe zonele verzi, ci în coșurile de gunoi destinate colectării acestor resturi.

☎️ Numere de telefon care pot fi apelate pentru a anunța aspectele care încalcă regulile bunului simț sunt următoarele:
Dispecerat RASP- 0244/984 și Poliția Locală – 0244/954”, se arată în comunicat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați din Ciorani sunt cercetați penal pentru profanare de morminte

Prefectura Prahova a comandat un control la Spitalul Judeţean din Ploieşti