Polițiștii prahoveni au organizat o activitate cu copii cu ocazia zilei de 1 iunie

POLIȚIȘTI PRINTRE COPII, în contextul Zilei Internaționale a Copilului, celebrată în fiecare an pe data de 1 iunie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova le-au adus zâmbetul pe buze copiilor din Școala Gimnazială Păcureți-Matița, din comuna Păcureți, sat Matița, mai devreme, fiind primii care le-au urat acestora ,,La mulți ani!”.

Polițiștii prahoveni au organizat o activitate cu copii cu ocazia zilei de 1 iunie

De la preșcolari, până la elevi care sunt în pragul primului mare examen al vieții, examenul de capacitate, au fost astăzi asaltați cu cadouri de polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, însoțiți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cei ai Serviciul Rutier, precum și polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor.

Pe înțelesul celor mici, polițiștii au purtat discuții interactive cu ei pe teme precum siguranța rutieră, siguranța în mediul online, dar și siguranța lor atunci când se află singuri acasă.

Vizita polițiștilor i-a încântat pe copii, întrucât au avut ocazia să vadă autospecialele de poliție de aproape și să vorbească cu ,,oamenii în albastru".

Prin activitățile desfășurate astăzi, polițiștii prahoveni le-au reamintit copiilor faptul că indiferent de vârsta pe care o au, trebuie să se bucure de această perioadă, deoarece trece foarte repede, trezindu-se la un moment dat adulți, în fața realelor probleme ale vieții.

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Un șofer din Câmpina a fost depistat sub influența băuturilor alcoolice la volan

”Trofeul Ploiești 2”, un eveniment ce nu trebuie ratat!