Saga Festival, doi tineri au murit din cauza supradozei de droguri!

Tragedie la Saga Festival, care se desfășoară în acest weekend pe Arena Națională din București. Doi tineri au murit și alți sunt în stare gravă după ce au consumat droguri. Organizatorii festivalului au reacționat declarându-se complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen.

Saga Festival, doi tineri au murit din cauza supradozei de droguri!

Potrivit autorităților, un tânăr de 25 de ani, din Republica Moldova a murit în ambulanță, în drum spre spital, iar un altul a decedat în secția de Terapie Intensivă, la secţia de toxicologie a Spitalului Pantelimon. Ambii au decedat din cauza consumului de substanțe interzise.

Alți cinci tineri sunt internați în stare gravă în spital după ce s-au drogat, numărul celor care au avut nevoie de asistență medicală în prima noapte de festival fiind de ordinul zecilor.

SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalitățile, educarea publicului în acest sens.

În ceea ce privește evenimentele regretabile de vineri seară, menționăm faptul că echipajele SMURD și Ambulanță au acționat rapid pentru a le oferi primul ajutor persoanelor în nevoie, la față locului și transport de urgență la spital.

La intrarea în perimetrul evenimentului, echipele de securitate controlează în detaliu fiecare persoană care accesează zona.

Ca o confirmare a poziției pe care o luăm, reprezentând totodată o constanța pentru noi, este și parteneriatul de anul acesta cu Agenția Națională Antidrog, care este prezența la eveniment cu puncte de informare, într-o campanie de prevenire a consumului de substanțe interzise.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Accident teribil în apropierea SJU Ploiești, un motociclist a murit /FOTO

Detalii despre concursul "Capitala tineretului" Ploiești

Sursa observatorulph.ro