Trei barbați au fost reținuți pentru furt calificat de catalizatoare auto

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție rurală Valea Călugărescă au reținut noaptea trecută trei bărbați care furau catalizatoare auto. 

Trei barbați au fost reținuți pentru furt calificat de catalizatoare auto

Polițiștii secției rurale împreună cu alte structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au prins în flagrant trei bărbați suspectați că furau catalizatoare auto în Prahova.

Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat noaptea trecută, în jurul orei 04.00. Astfel, mașina pe care o foloseau cele trei persoane la furt a fost oprită de către agenții de poliție pe raza orașului Mizil.

“În urma controlului autoturismului au fost identificate scule electrice folosite pentru tăierea eșapamentelor precum și 2 catalizatoare auto.

Din investigațiile și cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, cele trei persoane ar fi sustras catalizatoarele de la autoturisme ce se aflau parcate în orașul Boldești Scăieni și în comunele Măgurele și Valea Călugărescă.”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Ulterior, față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente, în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției de poliție rurală Valea Călugărească sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Avertizare de inundații în Prahova. INHGA a emis cod galben 

Saga Festival, doi tineri au murit din cauza supradozei de droguri!