Cadavru unui bărbat găsit într-un batal de reziduri petroliere

Angajatul unei societăți comerciale a sesizat  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești cu privire la un cadavru descoperit în incinta unei rafinării din oraș, într-un batal de reziduri petroliere.

Cadavru unui bărbat găsit într-un batal de reziduri petroliere

Cadavrul a fost scos din reziduri de către polițiștii împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova ajunși la fața locului. Ulterior s-a stabilit că trupul aparține unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Vălenii de Munte. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. ”La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 6.00, politiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un angajat al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, într-un batal de reziduri petroliere, din incinta unei rafinării din municipiu se află cadavrul unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au extras cadavrul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din orașul Vălenii de Munte.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a anunțat IPJ Prahova.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ce are de spus Titi Aur, în urma accidentului mortal din Ploiești

Trei barbați au fost reținuți pentru furt calificat de catalizatoare auto