Informații noi care ies la iveală după moartea motociclistului din Ploiești

Incidentul înfiorător în care un tânăr de 32 de ani și-a pierdut viața, a scos la iveală un detaliu ce ar fi putut să-l salveze.

Informații noi care iese la iveală după moartea motociclistului din Ploiești

Separatorii de sens în care motociclistul a intrat cu viteză, nu erau semnalizați. Nici luni dimineață, la două zile de la accident, aceștia nu aveau elemente de semnalizare. După ce jurnaliștii au sesizat acest aspect, reprezentanții primăriei au dispus semnalizarea porțiunii respective.

A fost nevoie ca un tânăr să își piardă viața pentru ca autoritățile să semnalizeze niște separatori de sens montați în urmă cu o săptămână. Imaginile în care se vede cum motociclistul intră direct în separatori și ricoșează într-o mașină de pe contrasens, sunt șocante. Chiar dacă motociclistul a încercat să depășească ilegal, probabil avea o șansă să scape cu viață dacă separatorii de sens ar fi fost semnalizați.

Separatorii de sens au fost montați în urmă cu o săptămână de către primăria Ploiești, în urma numeroaselor sesizări privind numărul mare de accidente din zonă.

Numai că separatorii trebuiau semnalizați, spune legea, obligație ce îi revenea tot primăriei. Lucru care s-a întâmplat doar după ce jurnaliștii au sesizat acest aspect. Luni dimineață, la două zile de la cumplitul accident, separatorii erau tot nesemnalizați. Câteva ore mai târziu însă, primăria a dispus semnalizarea lor.

Dacă ar fi văzut separatorii, probabil se gândea de două ori. O spun și instructorii auto-moto, cei care își învață elevii să fie prudenți în trafic.

Dragoș, bărbatul de 32 de ani era pasionat de motociclete puternice și se pare că abia își cumpărase vehiculul care l-a condus spre moarte, vineri seara, la ieșirea din Ploiești.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Află pe unde nu vei putea circula cu mașina pe data de 8-9 iunie

Doi bărbați au fost prinși dupa ce au furat mai multe articole vestimentare