Filtru rutier pentru prinderea unui prahovean inconștient

Ieri, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției de poliție rurală Florești, în urma unor informații deținute și în baza investigațiilor efectuate.

Filtru rutier pentru prinderea unui prahovean inconștient

Cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Filipeștii de Pădure ar conduce pe drumurile publice fără permis de conducere, au constituit un filtru rutier pe DJ 720. Scopul era prinderea în flagrant al acestuia.

Cu această ocazie, în jurul orei 12.45, polițiștii au observat circuland pe DJ 720, din directia Dițești către Moreni, autovehiculul despre care se cunoștea că este condus de către persoana în cauză.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire. Conducătorul auto, care se afla singur în mașină și-a continuat deplasarea. A accelerat către zona forestieră a satului Dițești După aproximativ 10 km a abandonat mașina în liziera unei păduri, reușind să își asigure scăparea.

La scurt timp după ce acesta a părăsit autoturismul. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul unității. Bărbatul a refuzat orice colaborare cu aceștia.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul aflat la volan nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Incendiu cumplit marți seara, pornit de la o țigara uitată aprinsă!

Petre Rezmiveș atletul de aur al CSM Ploiești /VIDEO