Veza lotul jucătorilor de la Petrolul Ploiești pentru debutul în Liga I

Petrolul Ploiești a reluat pregătirile pentru noul sezon din prima ligă. Singura noutate din lotul echipei este revenirea la Ploiești a fundașului dreapta Florin Borța.

Veza lotul jucătorilor de la Petrolul Ploiești pentru debutul în Liga I

Comunicatul FC Petrolul:

„Lupii” au efectuat, luni seară, primul antrenament în calitate de prim-divizionari, pe „Ilie Oană”, în prezența fanilor care au creat, ca de obicei, o atmosferă spectaculoasă.

N-au fost multe noutăți la prima ședință de pregătire condusă de către Nicolae Constantin și staff-ul său. Pe teren au ieșit 26 de jucători, fundașul dreapta Florin Borța fiind singurul, dintre aceștia, care n-a făcut parte din lotul de anul trecut. Lotul prezent la reunire:

Portari: 

Raul Avram, Sebastian Moroz, Andrei Jercălău;

Jucători de câmp:

Florin Borța, Marian Huja, Bart Meijers, Răzvan Horj, Alexandru Sabău, Alberto Olaru, Valentin Țicu,Mihai Velisar, Eugeniu Cebotaru, Takayuki Seto, Alin Boțogan, Marius Cioiu, Cosmin Tucaliuc, Mario Bratu, Mihai Constantinescu, Dragoș Gheorghe, Simon Măzărache, Senad Jarovic, Cătălin Tolea, Iulian Duță, Mihnea Rădulescu, Albert Dima și Mario Ioniță.

Au lipsit, motivat, Georgi Pashov și Sory Diarra, în vreme ce juniorul David Ilie, aflat în recuperare după o accidentare, nu se poate pregăti pentru moment. În schimb, pentru Alexandru Saim Tudor și Vlad Prejmerean se poartă discuții pentru împrumutul lor către alte echipe unde să poată evolua în mod constant, cu Vedran Vrhovac se negociază rezilierea contractului, iar Marius Chindriș, Viorel Lică, Silviu Pană și Marius Coman nu vor mai continua cu echipa noastră.

În ceea ce privește programul din această vară, „lupii” se vor pregăti la Ploiești până pe 20 iunie, atunci când vor pleca în Turcia, pentru un stagiu centralizat în care vor susține și patru jocuri de verificare. După revenirea acasă, petroliștii intenționează să mai dispute două partide amicale, pe 6 și pe 9 iulie, prima adversară urmând să fie Farul Constanța. Liga 1, ediția 2022-2023, va porni la drum pe 16 iulie.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Traficul în zona parcării supraterane, îngreunat în Ploiești /FOTO

Valoarea tichetelor de masă crește de luna viitoare. Vezi cu cât!