Sesizări despre starea carosabilului, în mai multe zone din Ploiești

Capcanele de pe carosabil produc pagube materiale și nu va trece mult timp până când vor face și victime. Din majoritatea cartierelor vin sesizări despre starea carosabilului, însă intervențiile rapide nu sunt specialitatea actualei administrații.

Sesizări despre starea carosabilului, în mai multe zone din Ploiești

Am semnalat de curând, cu repetiție, cazul gropilor de pe străzile Armași și Grădinari. Inutil, pentru că nimeni din administrație nu se simte să acopere gropile periculoase de acolo, care au deja o vechime de peste trei luni.

Nu cu mult timp în urmă, la sesizarea celor care circulă frecvent prin zona de nord a Ploieștiului, mai precis în apropiere de Cablul Românesc, le aminteam edililor despre o altă groapă cu vechime.

Un șofer ne-a trimis imagini cu pana pe care tocmai a făcut-o, la sfârșitul acestei săptămâni, alegându-se cu o anvelopă tăiată, după ce a intrat în groapa cu pricina.

Astfel de cazuri sunt întâlnite peste tot în Ploiești. Nimeni nu înțelege de ce nu se pot face reparații provizorii, care să rezolve astfel de probleme, până când străzile respective vor intra în reabilitare.

Vă reamintim că indolența administrației locale a fost un factor favorizant pentru tragedia motociclistului decedat în urmă cu o săptămână, în apropiere de SJU Ploiești. Deși vina principală a fost a acestuia, din cauza felului în care circula, nici municipalitatea nu a respectat legea, nemontând indicatoare de avertizare asupra pericolului reprezentat de amplasarea separatoarelor de sens pe acel sector de drum.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii prahoveni pentru infracțiuni la regimul rutier

Află cine este noul preşedinte al Curţii Constituţionale