Află ce va face în continuare ploieșteanul Florin Duțu, dupa caștigarea Cupa României la culturism

După ce a câștigat Cupa României la culturism, ploieșteanul Florin Duțu va reprezenta România la Cupa Europeană și apoi la Campionatul Mondial

Află ce va face în continuare ploieșteanul Florin Duțu, dupa caștigarea Cupa României la culturism

A fost visul vieții lui să ajungă un sportiv de top, un culturist care să urce pe cele mai mari scene din lume, să reprezinte cu succes Ploieștiul natal și implicit România.

Florin Duțu a muncit enorm și o face în continuare. Nu ai timp să schimbi mai mult de două fraze cu el, deși îi place mult să vorbească, dar este într-o permanentă alergătură între reprizele de antrenament și afacerea personală Fitness Chef, prin care livrează mâncare sănătoasă, special pregătită pentru cei care sunt atenți la fiecare calorie.

Stilul de viață spartan i-a adus rezultate din ce în ce mai bune. Mai întâi în competiți locale, apoi pe fiecare treaptă din competițiile naționale oficiale. Nu a fost descurajat atunci când nu a ocupat locul întâi. Din contră, Florin a muncit și mai mult, a investit și mai mult în el. Puțini știu că a făcut eforturi considerabile să se țină și de facultate, dar și de cursurile specifice activității lui sportive.

În urmă cu două săptămâni, Florin Duțu a câștigat Cupa României, categoria Culturism Clasic, unde este campion absolut.

Ce urmează? În mai puțin de două luni Cupa Europeană, apoi va concura la Campionatul Mondial. Știindu-l ambițios și foarte bine pregătit, ne așteptăm ca Florin Duțu să reprezinte cu suscces România și să urce pe podiumurile celor mai importante competții din lume. Vom reveni cu detalii de la Cupa Eurpeană și Campionatul Mondial. Succes, Florin!

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Activități preventive în zona parcurilor din Ploiești /FOTO

Ovidiu Ioanițoaia a suferit un atac vascular cerebral

Sursa observatorulph.ro