Drogurile, o problema pentru elevii din Prahova ?

În perioada 11 – 12.06.2022 CENTRUL de PREVENIRE, EVALUARE și CONSILIERE ANTIDROG PRAHOVA vor desfașura activități de informare cu privire la efectele și riscurile consumului de alcool și drogruri.

Drogurile, o problema pentru elevii din Prahova ?

Activitatea va fi desfașurata la nivelul Municipiul Ploiesti și în statiunile montane din județul Prahova, Busteni și Sinaia.

Participarea specialistilor Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidorg Prahova la astfel de activități reprezintă unul din principalele obiective ale Agentiei Naționale Antidrog, acela de a indruma populația, în special tinerii, sa adopte un stil de viața sănătos.

Ca alternativa la consumul de droguri în cadrul programelor de petrecere a timpului liber și de a creste nivelul de informare și sensibilizare cu privire la aspectele medicale, psihologice și sociale ale consumului și dependentei de droguri.

De asemenea, în vederea constientizarii populatiei generale cu referire la efectele și riscurile consumului de alcool și droguri la volan, se vor putea experimenta „ochelarii de droguri”, dispozitive ce simuleaza la nivel vizual efectele consumului de substante pe timp de zi și de noapte.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Ploieștiul a câștigat primul loc la “Cupa Primăverii” /VIDEO

Află ce va face în continuare ploieșteanul Florin Duțu, dupa caștigarea Cupa României la culturism