Vezi cum arată geamandurile macabre de pe litoral /FOTO

Operatorii de plaje de pe litoralul românesc au primit din partea Fundației pentru SMURD geamanduri în formă de…cruce pentru a-i speria pe turiștii care se vor aventura în Marea Neagră.

Vezi cum arată geamanduri macabre de pe litoral /FOTO

Toți operatorii de plaje sunt obligați ca, pe lângă geamandurile existente, de culoare portocalie, care avertizează turiștii să nu înoate dincolo de ele, să monteze și unele sub formă de cruce.

„Pericol de înec după acest punct. 30 de oameni au murit anul trecut după ce au depăşit geamandurile. Întoarce-te acum!“, scrie pe „monumentele funerare”.

Noile geamanduri au fost achiziționate de Fundația SMURD, fondată de secretarul de stat MAI Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Acestea au costat 2.499,3675 lei cu TVA. Până în prezent, geamandurile au fost montate la Eforie și Vama Veche.

Unii salvamari sunt revoltați și spun că nu vor pune noile geamanduri în apă. „Asta am primit de la Arafat să punem în apă. Pare a cimitir, să le pună el unde vrea. Este sinistru. Eu așa ceva nu duc pe apă”, a declarat un salvamar revoltat, pentru presa constănțeană.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Ploiesti TV” !

CITEȘTE ȘI:

Drogurile, o problema pentru elevii din Prahova ?

Află ce va face în continuare ploieșteanul Florin Duțu, dupa caștigarea Cupa României la culturism

Sursa gandul.ro