În Brașov, 16 persoane au fost audiate în urma unei bătăi în stradă în orașul Făgăraș/ Trei bărbați au fost reținuți!

Polițiștii brașoveni au deschis un dosar penal după o bătaie în stradă la care au participat trei familii. Șaisprezece persoane au fost invitate la audieri, în urma cărora trei dintre cei implicați au fost reținuți, fiind acuzați de comiterea mai multor infracțiuni.

Incidentele violente au avut loc sâmbătă după-amiaza pe o stradă din municipiul Făgăraș.

„La data de 29 iunie, în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați că, pe strada Oxigenului, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției Municipiului Făgăraș, care, după ce au aplanat conflictul, au procedat la identificarea persoanelor implicate”, transmite duminică Poliția Brașov.

Șaisprezece persoane au fost duse la audieri, fiind vorba despre participanți la scandal și martori. Primele date din anchetă arată că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, membrii a trei familii au pornit scandalul, în timpul căruia participanții la bătaie au intrat forțat pe proprietatea uneia dintre familii. În urma audierilor, trei bărbați au fost reținuți.

Cercetările continuă într-un dosar care vizează infracțiuni de lovire și alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.