Cluj/ Adolescent de 16 ani, arestat preventiv pentru tâlhărie calificată în formă continuată / În doar 20 de minute, a atacat trei tineri pe stradă cu un obiect ascuțit, reușind să sustragă bani de la unul dintre ei!

Un adolescent de 16 ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie calificată în formă continuată. În decurs de 20 de minute, a atacat trei tineri pe stradă cu un obiect ascuțit, reușind să sustragă bani de la unul dintre ei.

„La data de 5 iulie, în jurul orei 17:10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi încercat să obțină bani de la doi tineri, prin amenințare cu un obiect tăietor-înțepător. La aceeași dată, în jurul orei 17:30, și-ar fi continuat rezoluția infracțională și ar fi reușit să obțină, prin aceeași metodă, de la o altă persoană, 100 de lei”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.

Conform sursei citate, adolescentul a fost depistat în municipiul Cluj-Napoca.

„În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.