Cadavrul unui bărbat cu un traumatism cranian grav a fost găsit pe marginea drumului între Agigea şi Eforie/ A fost deschisă o anchetă pentru identificarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor decesului!

Cadavrul unui bărbat cu traumatism cranian grav a fost găsit sâmbătă pe marginea DN 39, între Agigea şi Eforie, judeţul Constanţa. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor decesului.

„La data de 6 iulie, în jurul orei 05:30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apropierea DN 39, între localităţile Agigea şi Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Constanţa.

Au fost demarate cercetările pentru identificarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care acesta a decedat.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au precizat că bărbatul a fost găsit pe marginea drumului cu traumatism cranian grav, decesul fiind pronunţat de medicul de pe ambulanţă.