Cinci bărbați sunt investigați pentru privare ilegală de libertate, agresiune și tulburarea ordinii publice, după ce au răpit cu forța un bărbat de pe stradă și l-au băgat în portbagajul unei mașini, rănindu-l/ Ancheta relevă că unul dintre agresori este angajatorul victimei, iar între cei doi existau neînțelegeri legate de salariu!

„În urma administrării probatoriului, s-au constatat următoarele fapte: La data de 4 iulie 2024, în jurul orei 23:10, cinci inculpați, în fața unui restaurant din Sectorul 2, au comis acte de violență împotriva persoanei vătămate, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat între 10 și 12 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, aceștia au introdus forțat persoana vătămată în portbagajul unui vehicul, limitându-i libertatea de mișcare, și au transportat-o la o adresă din orașul Voluntari. Prin activitățile infracționale descrise, cei cinci inculpați au perturbat ordinea și liniștea publică”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 într-un comunicat emis luni.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că victima este angajatul unuia dintre agresori, existând conflicte între acesta și angajator privind salariul, bărbatul răpit afirmând că nu a primit plata pentru munca sa depusă.

La data de 5 iulie, procurorul a solicitat arestarea preventivă a celor cinci inculpați, cerere respinsă de Judecătoria Sectorului 2 București, care a decis aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Parchetul a contestat decizia la Tribunalul București, iar aceasta urmează să fie soluționată.