Circulație feroviară perturbată pe Magistrala București-Constanța din cauza unui incendiu de vegetație / Trenurile oprite au fost înscrise treptat în circulație!

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA anunță că circulația feroviară pe Magistrala București – Constanța a fost oprită temporar, duminică, din cauza unui incendiu de vegetație în zona stației Dragoș Vodă și pe linia curentă între Dragoș Vodă și Ciulnița. Trenurile afectate sunt înscrise treptat în circulație.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanța Dragoș Vodă – Ciulnița. Odată cu finalizarea intervențiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetație din zona stației Dragoș Vodă și redeschiderea ambelor fire pe distanța Dragoș Vodă – Ciulnița, toate trenurile, care au staționat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulație”, a transmis CFR.

„Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervențiile de lichidare a incendiului. Intervențiile s-au finalizat pe distanța Dragoș Vodă – Ciulnița, dar, în continuare, următoarele trenuri de călători staționează temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC 538, IR 11084 și IR 11081”, a precizat sursa citată.