David Guetta nu va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Nimeni nu m-a invitat, deși sunt francez.”!

DJ-ul David Guetta, care a susținut un concert sâmbătă seară la prestigiosul Château de Chambord în fața a peste 30.000 de spectatori, și-a exprimat surprinderea că nu a fost invitat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris din 26 iulie. Mulți admiratori prezenți pe peluzele din fața castelului s-au întrebat de ce artistul nu va fi prezent la evenimentul din Paris.

„Dacă aveți un răspuns, vă rog să mi-l spuneți, pentru că eu nu am înțeles deloc. La nivel mondial, mă mențin între al 4-lea și al 15-lea cel mai ascultat artist, nu doar DJ”, a declarat David Guetta. „Ca să vă faceți o idee, Beyoncé se află între locurile 40 și 50. Dar pe mine nu m-a sunat nimeni. Și totuși sunt francez și iubesc Franța. Pur și simplu, așa stau lucrurile!”, a spus el.

Puține persoane cunosc scenariul exact al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, care va dura 3 ore și 45 de minute și va începe la ora locală 19:30.

Potrivit Comitetului de organizare a Jocurilor, ceremonia își propune să „spargă codurile”, având loc pentru prima dată în afara unui stadion.

Coloana sonoră a ceremoniei va include creațiile directorului muzical Victor Le Masne, amestecând pop, orchestră simfonică, coruri și bucle electro tipice „French Touch”.

De asemenea, se va baza pe „alte registre”, potrivit creatorului său Thomas Jolly, care nu dezvăluie detalii, dar pentru care „Franța este Jul, Edith Piaf și Nathalie Dessay”.