Featured Video Play Icon

Adresa: Comuna Vadu Săpat, nr. 173
Număr de contact: 0729 278 945

Vă invităm să pășiți într-un colț de rai, unde tradiția și rafinamentul se împletesc armonios. La Crama de Piatra, situată în pitoreasca comună Vadu Săpat, veți descoperi adevărata artă a vinului.

Produse de excepție:
Cu o producție proprie de vinuri premiate, Crama de Piatra vă oferă o selecție diversificată, perfectă pentru toate gusturile. Fiecare strop de vin este o poveste, o încântare pentru simțuri, născut din pasiunea și priceperea noastră.

Degustări memorabile:
În cadrul vizitelor la cramă, puteți participa la sesiuni de degustare, unde veți avea ocazia să savurați vinurile noastre alături de explicații detaliate despre procesul de vinificație și caracteristicile fiecărui sortiment. Descoperiți subtilitățile și aromele unice ale fiecărui vin direct de la sursă.

Cazare confortabilă:
Pentru cei ce doresc să se bucure pe deplin de experiența oferită de Crama de Piatra, punem la dispoziție cazare în camere elegante și confortabile. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii, oferind o atmosferă caldă și primitoare, ideală pentru relaxare.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți Crama de Piatra – un loc unde tradiția viticolă românească se întâlnește cu ospitalitatea desăvârșită. Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat!

Pentru rezervări și informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la numărul de mai sus.