𝗔𝗖𝗖𝗜𝗗𝗘𝗡𝗧 𝗖𝗨 𝗧𝗥𝗘𝗜 𝗠𝗢𝗥𝗧𝗜 𝗜𝗡 𝗝𝗨𝗗𝗘𝗧𝗨𝗟 𝗚𝗜𝗨𝗥𝗚𝗜𝗨!

Un accident grav a avut loc în aseară pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu, în județul Giurgiu. Trei bărbați și-au pierdut viața în urma coliziunii, iar alte cinci persoane au fost grav rănite și transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut la ora 20:35, în afara localității Valea Plopilor, și a implicat două vehicule: un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului au ajuns rapid zece echipaje medicale, inclusiv trei echipaje cu medic (trei de la ISU Giurgiu, unul de la SABIF, unul de la ISU B-IF, unul de la SAJ Teleorman și patru de la SAJ Giurgiu), precum și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare efectuate de echipajele medicale nu au avut succes.

Celelalte cinci persoane rănite, cu vârste de 14, 17, 19 și 38 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din capitală.

Poliția efectuează în prezent cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul. Polițiștii de la IPJ Giurgiu vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.