Medicul de la Institutul Fundeni, acuzat că a amenințat un șofer cu un pistol în urma unui incident în trafic, a declarat că, deși nimic nu justifică gestul său, pe care îl regretă sincer, acest eveniment a avut loc în contextul unui surmenaj!

Medicul de la Institutul Fundeni acuzat că, miercuri dimineaţă, pe Şoseaua Fundeni, ar fi ameninţat un şofer cu un pistol în urma unui incident în trafic, a explicat într-o postare pe Facebook motivul comportamentului său. El a declarat că a simţit că viaţa i-a fost pusă în pericol de şoferul reclamant, din cauza unui comportament imprudent, şi că într-un moment de panică a ridicat un pistol airsoft.

Medicul, numit Mihai Eftimie, a recunoscut că gestul său nu poate fi justificat şi că îl regretă sincer, subliniind că incidentul a avut loc în contextul unui surmenaj.

În postare, el a menţionat: „Regret profund escaladarea conflictului din trafic în care am fost implicat în această dimineaţă în drum spre locul de muncă. Am considerat că şoferul reclamant mi-a pus viaţa în pericol prin comportamentul său imprudent, schimbând banda de circulaţie fără semnalizare şi efectuând alte şicane în trafic. M-am simţit ameninţat şi, într-un moment de panică, am ridicat pistolul airsoft, fără a-l îndrepta spre şofer, cu intenţia de a preveni alte incidente, nicidecum de a face rău.”

Medicul a adăugat că, deşi greşeala sa este regretabilă, activitatea sa profesională în cadrul Spitalului Fundeni nu reflectă astfel de comportamente. El a subliniat dedicarea sa faţă de muncă şi respectarea standardelor morale şi profesionale în tot acest timp.

În plus, a menţionat că va coopera pe deplin cu autorităţile în investigaţia în curs şi îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale.

În final, medicul a recunoscut că în afara mediului spitalicesc poate greşi, dar că va continua să-şi susţină angajamentele şi să respecte consecinţele legale ale acţiunilor sale.