În București, un individ apropiat al clanului Cămătarilor a fost reținut după ce l-ar fi agresat pe stradă pe un alt bărbat/ Victima inițial a depus o plângere, însă ulterior a retras-o!

În București, un bărbat apropiat al clanului Cămătarilor a fost reținut de polițiști după ce l-ar fi agresat pe stradă pe un alt bărbat în Sectorul 5, lovindu-l cu pumnii în cap. Ancheta în acest caz a fost inițiată din oficiu, deoarece victima a depus inițial o plângere, ulterior retrasă.

Potrivit Poliției Capitalei, Serviciul Grupuri Infracționale Violente a efectuat două percheziții domiciliare și a emis două mandate de aducere în București și în județul Ilfov, într-un dosar penal deschis pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ancheta a pornit pe 12 iunie, când polițiștii au fost alertați că un bărbat a fost agresat pe o stradă din Sectorul 5.

Conform informațiilor, bănuitul, în vârstă de 37 de ani, ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul în capul victimei, în vârstă de 54 de ani, provocând tulburarea ordinii și liniștii publice.

În vederea adunării de probe, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul suspectului și au ridicat bunuri de interes în caz.

Suspectul, supranumit „Aticu”, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat vineri în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit surselor judiciare, „Aticu” este cunoscut ca fiind un apropiat al clanului Cămătarilor și ar fi agresat victima în fața unei cofetării din Sectorul 5, după care aceasta a retras plângerea inițial depusă.

Investigația este coordonată de polițiștii din cadrul Serviciului Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al Serviciului Criminalistic din cadrul Poliției Capitalei.