Un polițist local din Timișoara a fost amenințat și lovit cu mașina de un șofer în centrul orașului/ Bărbatul rănit a fost transportat de urgență la spital!

Un șofer care urma să fie amendat de un echipaj al Poliției Locale Timișoara, deoarece staționa pe un loc destinat persoanelor cu handicap, a amenințat și a lovit cu mașina unul dintre polițiștii locali. Șoferul, un tânăr de 26 de ani, a încercat ulterior să fugă, dar a fost prins la scurt timp.

Polițistul local rănit a fost dus la spital.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia: ‘Îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața’ și provocându-l la bătaie”, a transmis Poliția Locală Timișoara într-un comunicat de presă de sâmbătă.

Conform sursei citate, ulterior, polițiștii locali i-au comunicat șoferului S.M.D., de 26 de ani, din Timișoara, că procesul verbal îi va fi trimis la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

„În acel moment, bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul dintre polițiștii locali, a încercat să fugă, dar celălalt polițist a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă, iar polițiștii locali l-au urmărit, fiind ulterior imobilizat și cu ajutorul unei echipe de televiziune aflată în zonă. Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 și prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor”, a mai precizat Poliția Locală Timișoara.

În urma testelor efectuate de polițiști, agresorul a ieșit pozitiv la cannabis.

Polițistul local lovit de mașină a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații, având răni la o mână.