Un medic de la Spitalul Fundeni este acuzat că a ameninţat un şofer cu pistolul în urma unui conflict în trafic şi că a încercat să fugă atunci când i s-a cerut să permită controlul autoturismului său, precum şi un control corporal de către poliţiştii chemaţi prin apel la 112 de către persoana ameninţată/ În interiorul autoturismului au fost descoperite două pistoale airsoft şi o macetă!

Astăzi, 3 iulie 2024, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost alertaţi prin apel la 112 de către un bărbat care a reclamat că a fost ameninţat cu un pistol în timpul unui conflict în trafic pe o stradă din Sectorul 2.

Conducătorul celuilalt vehicul a intrat apoi în incinta unei instituţii medicale. După investigaţiile efectuate de poliţiştii din Secţia 7, a fost identificată persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, angajat în cadrul acelei instituţii.

În momentul în care poliţiştii i-au cerut bărbatului să permită un control al autoturismului său și un control corporal, acesta a încercat să fugă.

Bărbatul a fost oprit ulterior, iar în urma percheziţiei efectuate asupra maşinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft şi un obiect tăietor-înţepător. Acestea au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, iar bărbatul a fost dus la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru continuarea anchetei.

Surse apropiate anchetei au declarat că incidentul a avut loc pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti, iar bărbatul în vârstă de 40 de ani este medic primar în cadrul Secţiei de Chirurgie Generală a Spitalului Fundeni.